Punts Violeta i Arcoiris a Sueca en Falles

L’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria d’Igualtat, vol informar la ciutadania sobre la instal·lació d’un Punt Violeta i un Punt Arcoiris durant les pròximes festes falleres de la ciutat.

El primer constitueix un espai en el qual se sensibilitza a les persones, i s’atén, informa i ajuda a víctimes de qualsevol tipus d’agressió sexista. Mentre que el segon té com a finalitat la denúncia de possibles accions, comentaris o conductes que atempten contra les persones lesbianes, gais, bisexuals, trans i intersexuals. 

“A Sueca continuem treballant per la seguretat de totes i tots en els esdeveniments festius de caràcter multitudinari. Desgraciadament, encara apareixen en els mitjans massa notícies tremendament greus referents a violència de gènere, discriminació i abusos. Per això, es fa necessària la presència d’estos punts segurs i especialitzats als quals poder acudir en cas d’agressió. També com a punts d’informació claus per a evitar estes conductes i, fins i tot, per a intervindre amb immediatesa si es produeixen. Tots volem moments d’oci i diversió, però sense incidents discriminatoris o abusius, i amb la plena seguretat que siga així”, ha explicat la regidora d’Igualtat, Gema Navarro

Els Punts Violeta i Arcoiris seran presents en: el Concurs de Paelles de les Falles, el dissabte 25 de febrer, de 13 a 16 hores, en el recinte de concerts del polígon industrial; i en la Cavalcada del Ninot, el dissabte 4 de març, de 23 a 3 hores, en l’avinguda Ciutat de Pamplona.

informa: Ajuntament de Sueca