#mascletà15 – Pirotecnia Hermanos Caballer, atronador final de un histórico de la Catedral

Reportaje completo de la mascletà de hoy 15 de marzo de 2023 que ha corrido a cargo de Pirotecnia Hermanos Caballer. Incorpora Entrevista a José Vicente a pie de plaza, mascletà y apoteósis final.

La pirotecnia Hermanos Caballer dispara 176 quilos de pólvora con atronador final. Una pirotecnia que porta més de 20 anys disparant en la plaça de l’Ajuntament i l’any passat va tindre l’honor de disparar el dia de Sant Josep, encara que com ens ha dit personalment Jose Vicent «va a ploure i va ser molt complicada de disparar». José Vicent ens ha dit que s`han cremat 176 quilos de pólvora, a través de 1280 ordres de disparada.

Una mascletà de fabricació 100% pròpia, amb material fet per a l’ocasió ”que ha començat amb traca i colps en tots dos costats de la plaça, amb efectes com a xiulets, llampecs, serpentines, roncadores. A continuació un cos amb cinc retencions, tres fases de terratrémol i un final en el qual hem mostrat, en 20 segons, tot el que hem vist durant la mascletà, és a dir, tots els efectes en apoteosis”, ha afirmat José Caballer, pirotècnic de Germans Caballer.