«Llums» omplirà de color La Fonteta el pròxim 26 de setembre

ACTE DE L’ELECCIÓ DE LES CORTS D’HONOR 2016 ‘LLUMS’

Organitzat per la Delegació de Festejos de Junta Central Fallera. Serà el dissabte 26 de setembre al Pavelló de la Font de Sant Lluís ‘La Fonteta’, tal i com ens va explicar ahir el President de JCF, Pere Fuset junt a José Manuel Acosta García, vicepresident de la Delegació de Festejos, al Saló de Plens de la seu.

L’espectacle començarà abans que mai. Se sap que La Fonteta obrirà les seues portes a les 19 hores i a més comptarà amb animació per al públic fins que comence l’acte a les 21:00h. Igualment, ens comuniquen que la capacitat del recinte (en butaques) donarà abast a 8.141 persones.

En relació a l’espectacle musical que du per nom ‘Llums’, imatge que per cert es obra del dissenyador  Adrián Vidal (València, 1987), es compondrà de 3 números amb un elenc   artístic  que està   integrat   per 12 ballarins professionals pertanyents a   la   companyia   Altv Producciones -empresa encarregada de l’acte en esta ocasió-, a més disposaran de la col•laboració de 20 ballarins del Masters Ballet d’Ontinyent. Participaran acròbates  del  circ i diversos gimnastes que han segut campions d’Espanya en la seua modalitat de gimnasia rítmica. Ens comuniquen que destaquen els moments interactius amb el públic juntament amb un espectacle làser que assenyalen es molt novedós. Es calcula que hi haurà més de 50 artistes a l’escenari de la Fonteta, coreografiats per Juan Benavent (Alzira), amb la direcció de Esther Navarro (València). Els presentadors de la gala son la molt coneguda periodista de la Sexta, Ana Cuesta y Boro Peiró.

Es calcula que l’espectacle podria concloure vora les 00’30-01’00 hores de la matinada, tal i com va a contestar José Manuel Acosta a una pregunta d’una companya.

L’etiqueta oficial de  la gala a les xarxes socials és #elecció2016