La Fallera Major de València i la seua Cort d’Honor desitgen bones festes a les comissions falleres

La Fallera Major de València i la seua Cort d’Honor brinda amb les màximes representants de les comissions per desitjar-les bones festes

La Fallera Major de València, Laura Mengó, i la seua Cort d’Honor s’han donat cita este dijous en el Palau de l’Exposició, on s’ha celebrat el tradicional brindis de Nadal amb les màximes representants de les comissions falleres de la ciutat.

LAURA FMV
Bona nit a totes i tots,
És per a nosaltres un plaer poder dirigir-vos estes paraules en una ocasió tan especial com aquesta i més encara perquè, després de més de dos anys, tornem a reunir-nos en estes dates nadalenques.

BELÉN
Unes dates molt assenyalades en què volem transmetre els nostres millors desitjos a totes les persones que componen aquesta meravellosa festa, a totes aquelles persones que enguany heu passat a formar part de la nostra família fallera.

MARTA
Perquè és temps de famílies, de trobades, de germanor, de solidaritat, d’estima, de música i de companyia… És temps d’agraïment i de desitjos, és temps d’abraçades i somriures.

MAR
És moment de passar temps de qualitat amb les nostres famílies, transmetent i cuidant les nostres tradicions, aquelles que les persones del nostre entorn ens van ensenyar, de fer sentir orgulloses a les estreles que ja no es troben entre nosaltres.

CRISTINA
És moment també de continuar passant-les de generació en generació i fer que cresquen en els nostres menuts… de demanar que els regals que ens deixen en aquests dies estiguen plens de salut i felicitat… Bé i també de bon oratge.

LAURA
Perquè volem que sempre lluïsca el sol en el cel i sentir el caliu en els nostres cors. Per així poder continuar demostrant que el món faller és exemple de solidaritat a partir de totes i cadascuna de les accions que s’organitzen en les diferents comissions.

GLORIA
Som una festa compromesa i lluitadora, però sobretot, som una festa acollidora. Per això demanem que obriu els vostres casals a tots i totes els que vulguen conéixer la nostra festa i formar part de la família tan especial que són les FALLES.

CAROL
Arriba el moment de retrobar-se i gaudir tots junts d’aquestes dates tan especials, dedicant les mirades més sinceres a la família, als amics i a la gent que apreciem. Mirades plenes de satisfacció pel que hem viscut i pel que queda per viure.

ANA F
Ens agradaria fer-vos arribar al llarg de tot l’any l’estima que nosaltres rebem en cada acte, la il·lusió que ens transmeteu és la que ens fa gaudir de cada instant i donar el millor de cadascuna, gràcies per tant d’afecte.

ANA A
Diuen que el millor dels regals és un tros de nosaltres mateixos, per això, per a nosaltres, aquesta festa és també moment de compartir temps amb la nostra família fallera, aquella que escollim com la nostra segona casa i que ens ha vist créixer com a falleres.

DIANA
Volem que estes festes estiguen plenes de llum i color, com la nostra indumentària, que l’esclat de l’alegria ens recorde al de la pólvora. Unes festes acompanyades de la música, que sentim als nostres carrers amb les bandes, els tabals i les dolçaines.

ANABEL
​Unes festes on l’olor del torró i les castanyes, siga el millor preàmbul per allò que sentirem d’ací a pocs mesos. Les flors, els bunyols, els tro de bac i fins i tot el de la pintura que eixirà dels tallers dels artistes fallers per omplir els carrers de tota la Comunitat de l’essència de la nostra festa.

CARMEN
​Perquè el Nadal, com les Falles, fa adonar-nos que el més gran que tenim és el sentiment compartit, que la família no entén de distàncies ni de fronteres i que voler és poder. Així que desitgem, de tot cor, que la flama no s’apague mai.

LAURA
Hui els nostres millors desitjos són per a tots i totes vosaltres, falleres majors i presidents, per a cadascuna de les comissions falleres i per a la nostra gran festa que després de molt de temps, per fi, estem ja gaudint plenament.

I com de la festa, la vespra. Que este Nadal siga la millor vespra festiva, que ens acoste la pau que tots i totes desitgem per al món sencer, que ens òmpliga el cor de solidaritat amb els necessitats i que ens faça sentir la calidesa de la família i de les persones que estimem.

TOTES
Bon Nadal i un meravellós any 2023!

Informa: Delegació de Comunicació JCF