Nomenament Jurats per a designar les Corts d’Honor i Falleres Majors de València 2016

Segons ens ha comunicat el President de JCF, Pere Fuset, a les 19 hores de hui dimecres, al Saló de Plens de JCF, el JURAT CORT D’HONOR I FALLERA MAJOR INFANTIL DE VALÈNCIA 2016 està format per les següents persones:

María Zamora
Monitora de temps lliure infantil i juvenil i actriu. Va començar a fer teatre al col•legi, l’escola juvenil i la falla. En 2005 començà a formar-se professionalment i a col•laborar en L’Alqueria Blanca i Senyor Retor. Ha treballat també en diverses companyies de teatre valencianes i en 2012 va rebre el premi a l’actriu revelació per part de l’Associació d’actors i actrius professionals valencians (AAPV).

Carme Juan
Actriu i cantant valenciana, que treballa des dels 19 anys en el món de l’espectacle, on ha participat en nombroses obres de teatre (amb Albena, Bambalina, Moma…), i en diversos programes de televisió de Canal 9 a més de sèries, pel•lícules i curtsmetratges on podem destacar el seu paper en la sèrie L’Alqueria Blanca. És professora d’interpretació, tècnica vocal i cant i com a cantautora té al mercat el CD «Ocupas mi pensamiento».

Ximo Hernàndez
Llicenciat en psicología es va dedicar a l’elaboració de material curricular educatiu infantil en diverses editorials, al temps que impartia formació destinada al sector educatiu infantil. És també Monitor de Centres Vacacionals i Animador Juvenil, treballant amb la infancia i la joventut des de 1999. Va ser jurat de les falleres major i major infantil de Torrent de 2009.

Alba Cervera Peris
Fallera Major Infantil de València de 2002, és técnica en atenció sociosanitària i integradora social. Treballa en el col•legi de paràlisi cerebral infantil de Creu Roja i com a voluntària en l’ONG Fundación Padre Garralda Horizontes Abiertos, dedicada a pasar temps d’oci amb els fills de les recluses del mòdul de mares del Centre Penitenciari de Picassent.

Elena Muñoz Carrascosa
Diplomada en magisteri d’educació musical i musicoterapeuta, és mestra especialista en educació musical en el CEIP municipal Benimaclet, col•laborant amb el CEFIRE de València en cursos de formació per al professorat d’educació especial.

També ha segut anomenat el JURAT CORT D’HONOR I FALLERA MAJOR DE VALÈNCIA 2016 que està format per les següents persones:

Hernan Mir Serrano
Funcionari de l’Estat, és director de la revista CENDRA-Suc de falles. A més és autor i director d’apropòsits i obres de teatre, així com de contes i poesía, i col•labora habitualment amb diferents revistes, publicacions, llibres i artistes fallers.

Clara Castelló Lli
Llicenciada en filologia anglo-germàniques i diplomada en valencià, és periodista, treballant durant més de 20 anys com a redactora i presentadora en diferents mitjans de comunicació, la major part d’ells a RTVV on ha estat al front de diferents edicions dels servicis informatius, de diversos programes d’entreteniment, així com retransmissions especials de Falles i Fogueres. Actualment es dedica a la docència.

Carles Gàmez
Llicenciat en Història de l’Art ha realitzat guions per a la televisió i la ràdio en programes de temática cultural; també ha sigut director i guionista de diverses series documentals. És col•laborador habitual dels suplements Culturas y Babelia on escriu sobre música, cine i tendències, i de les revistes Smoda, Telva i Esquire.

Aureli Doménech Bou
Llicenciat en Belles Arts i format en el disseny i gestió d’exposicions d’arts plàstiques, ha treballat en diverses institucions culturals valencianes, alternant amb l’escenografia teatral per a les principals entitats i companyies teatrals de la Comunitat Valenciana. Actualment és assessor cultural de l’Ajuntament de Sumacàrcer.

Marta Agustín Ferrando
Fallera Major de València 2009, és enginyera técnica en disseny industrial per la Universitat Politècnica de València. Actualment es troba estudiant la llicència de pilot aeri comercial.