Entrega dels Ninots Indultats a Bétera i Exposició del Ninot del 8 al 14 de Març

ENTREGA DELS NINOTS INDULTATS.

Bétera inicia els seus actes de prefalles. Les comissions del poble han segut convocades a les 23:00h d’aquest dissabte 1 març en la Glorieta, aón acudiràn amb els seus ninots candidats de lliurar-se de les flames.

L’acte d’entrega dels ninots indultats és un dels més esperats pels representants de cada exercici faller, ja que comencen a veure com els esbossos dels seus monuments van tornant-se una realitat. Una comitiva de fallers encapçalada pels ninots indultats i Falleres Majors i Presidents de cadascuna de les comissions partirà cap a l’Ajuntament Vell on una volta més albergarà l’Exposició del Ninot. A les portes de l’Ajuntament Vell, les Falleres Majors de Bétera, Paula i Mª José, juntament amb representants de la Junta Local Fallera i de la Corporació Municipal, donaran recepció a les comissions les quals depositaran els seus ninots. Acte seguit la comitiva al complet es desplacarà fins a la Falla La Barraca qui enguany organitza la Festa del Ninot amb una discomóvil i molt ambient faller. L’exposició del Ninot quedarà oberta al públic des del dissabte 8 i fins al divendres 14 en horari de 17 a 20h.

Recordar al públic que visite l’exposició que podràn votar als ninots que consideren mereixedors de l’indult. Més info a: Junta Local Fallera Bétera